Pasta e Basta

Antipasti, pasta en Italiaanse wijnen geserveerd door zingende bediening

Een culinaire avond uit met een muzikale twist in Amsterdam: fantastische gerechten, heerlijke wijnen en onvergetelijke optredens van de getalenteerde serveersterren van Pasta e Basta.

Tuned by Ron Blaauw

Chef Diederick Landhuis creëert elk seizoen een prachtig menu met dagelijks verse ingredienten. Beroemde sterrenchef Ron Blaauw deelde als groot fan van Pasta e Basta zijn culinaire expertise met onze Chef. Ons concept van shared dining maakt het mogelijk om de verschillende creaties van Ron en Diederick te proeven.

Een allergie of dieet is geen probleem bij Pasta e Basta. U kunt dit aangeven bij het maken van de reservering en onze Chef zal een heerlijk diner serveren, aangepast op uw wensen. 

 

Restaurant: 

Het restaurant is op zondag tot en met donderdag geopend vanaf 18:00. Op vrijdag en zaterdag openen wij om 17.30. Om iedereen de mogelijkheid te bieden een mooie Pasta e Basta avond te beleven, hanteren wij op vrijdag en zaterdag twee shows. U kunt die dagen reserveren voor onze eerste show van 17.30 tot 20.45 uur of voor onze tweede show vanaf 21.00 uur tot sluit.

 

Betaalmogelijkheden:

U kunt bij ons o.a. betalen met cash, pin, creditcard, Pasta e Basta dinerbonnen, de restaurantcadeaukaart of een vvv-bon. Mocht u hier meer vragen over hebben, neem dan contact op met ons kantoor. 

 

Live entertainment

Van Italiaanse aria’s tot moderne popballads en jazzstandards, de zingende bediening van Pasta en Basta zingen u en uw gasten toe terwijl ze u de beste service van de stad bieden.

La dolce vita in ottima forma

Romantisch met z’n tweeën of gezellig met een groep? Pasta e Basta mag u absoluut niet missen tijdens uw bezoek aan Amsterdam!

Tripadvisor