020 422 2222
Reserveren
Dutch English

Pasta e Basta & Friends Speciale avonden

Check onze event pagina voor alle komende evenementen met gastartiesten en sterrenchefs! Mis deze unieke kans niet!

Zet geluid aan

Pasta e Basta & Friends

In de komende maanden zullen er verschillende gastartiesten en Michelinsterrenchefs te gast zijn bij Pasta e Basta onder de noemer Pasta e Basta & Friends ter ere van het 25-jarig bestaan van Pasta e Basta. Onder andere Jeroen van der Boom, Xander de Buisonjé, Berget Lewis, Rolf Sanchez en Shirma Rouse treden op tijdens de diners. En op andere avonden wordt er bijvoorbeeld gekookt door Onno Kokmeijer, Edwin Vinke, Soenil Bahadour en nog veel meer topchefs. Het worden gezellige, unieke en ook intieme avonden met elke avond 1 gast die centraal staat. 

Tickets
Een ticket kost €75,- per persoon – zie per avond wat er inclusief is bij het ticket

Show 1: Aanvang 17:00 uur, einde 20.00 uur
Show 2: Aanvang 20.30 uur, einde 23.30 uur

Pasta e basta amsterdam

Live Entertainment

Terwijl u dineert bij Pasta e Basta wordt er voor u gezongen door de bediening die bestaat uit professionele zangers en zangeressen. Uw eigen tafeldame of tafelheer zal u verrassen! Van Italiaanse aria’s tot moderne popballads en van jazz tot disco, de bediening van Pasta en Basta zingt u en uw gasten toe naast het serveren van uw diner.

La dolce vita in ottima forma

Romantisch met z’n tweeën of gezellig met een groep? Pasta e Basta mag u absoluut niet missen tijdens uw bezoek aan Amsterdam!

Ben je met een groep van 10 personen of meer?