020 422 2222
Reserveren
Dutch English

Pasta e Basta Welkom terug!

We zijn weer open! Kom genieten van ons bekende recept in een nieuw jasje.

 

 

Zet geluid aan
uiteten pasta e basta

Pasta e Basta

De deuren zijn weer open en Pasta e Basta is er helemaal klaar voor om gasten te ontvangen. De afgelopen tijd hebben we niet stilgezeten. De zaak is voorzien van een mooi en uiteraard sfeervol nieuw interieur.

Het diner is het bekende recept (pasta!) in een mooi nieuw concept. We serveren een 3-gangen menu aan tafel. Er wordt gestart met een antipasti in buffetvorm op tafel, de hoofdgerechten bestaan uit diverse pasta’s en we sluiten de avond af met onze welbekende tiramisu. Een gezellig shared dining gevoel terwijl je geniet van live entertainment.

We kijken er naar uit om je weer te verwelkomen bij Pasta e Basta!

Pasta e basta amsterdam

Live Entertainment

Terwijl u dineert bij Pasta e Basta wordt er voor u gezongen door de bediening die bestaat uit professionele zangers en zangeressen. Uw eigen tafeldame of tafelheer zal u verrassen! Van Italiaanse aria’s tot moderne popballads en van jazz tot disco, de bediening van Pasta e Basta zingt u en uw gasten toe naast het serveren van uw diner.

La dolce vita in ottima forma

Romantisch met z’n tweeën of gezellig met een groep? Pasta e Basta mag u absoluut niet missen tijdens uw bezoek aan Amsterdam!

Ben je met een groep van 10 personen of meer?