020 422 2222
Reserveren
Dutch English

Welkom bij Pasta e Basta

Kom genieten van een muzikale en culinaire avond uit!

 

 

Zet geluid aan
Pasta e Basta Amsterdam Unieke Avond

Een unieke avond bij Pasta e Basta

Pasta e Basta staat al 27 jaar bekend om het bijzondere zangtalent, de gezellige sfeer en gastvrijheid. Iedereen van het bedienend personeel is professioneel zanger of zangeres.


In Pasta e Basta wordt tijdens het diner het muzikale programma traditioneel opgebouwd. Er wordt geopend met een klassieke aria, wat wordt opgevolgd met ballades. Daarna volgen mid-tempo nummers waar hierna het dak eraf gaat met tophits. Alle artiesten en pianisten hebben een ander repertoire waardoor geen enkele avond hetzelfde is. Gedurende de avond zetten zij keer op keer een schitterende muzikale show voor u neer. Kortom: een avond vol entertainment. Ervaar zelf en reserveer een avond bij Pasta e Basta!

Pasta e basta amsterdam pasta & friends

Pasta & Friends

Geniet samen met vrienden en familie van de spectaculaire Pasta & Friends avonden. Verras je smaakpapillen met ons 3-gangen diner en swing van je stoel tijdens de optredens van onze Nederlandse artiesten.

Trijntje Oosterhuis, Danny de Munk, Shirma Rouse,  Alain Clark en nog veel meer. Pasta e Basta heeft zoveel verschillende vrienden. Hierdoor zorgen wij dat er genoeg afwisseling is en iedereen kan genieten van muziek waar hij van houdt!

Benieuwd wanneer het optreden van jouw favoriete artiest is? Bekijk dan onze agenda.

Benieuwd naar de ervaring van andere gasten? Bekijk onze reviews!

Events

Ben je met een groep van 10 personen of meer?