020 422 2222
Reserveren
Dutch English

Pasta e Basta

Een unieke avond uit!
i.v.m. COVID-19 tot en met 6 april gesloten!

Zet geluid aan
Dineren amsterdam

Geniet van Eten & live muziek

Een unieke avond uit! Pasta e Basta heeft een Italiaans menu, prachtige wijnen en onvergetelijke optredens van professioneel zingende bediening. Pasta e Basta is een absolute aanrader bij uw bezoek aan Amsterdam.

Chef Diederick Landhuis creëert elk seizoen een prachtig menu met dagelijks verse ingrediënten. Wij hebben een shared dining concept. Vooraf allerlei verschillende antipasti en als hoofdgerecht kunt u maar liefst drie van de creaties van onze chef proeven.

Een allergie of dieet is geen probleem bij Pasta e Basta. U kunt dit aangeven bij het maken van de reservering en onze chef zal een heerlijk diner bereiden (bereiden, hij serveert niet), aangepast op uw wensen.

Pasta e basta amsterdam

Live Entertainment

Terwijl u dineert bij Pasta e Basta wordt er voor u gezongen door de bediening die bestaat uit professionele zangers en zangeressen. Ook uw eigen tafeldame of tafelheer zal u verrassen! Van Italiaanse aria’s tot moderne popballads en van jazz tot disco, de bediening van Pasta en Basta zingt u en uw gasten toe naast het serveren van uw diner.

La dolce vita in ottima forma

Romantisch met z’n tweeën of gezellig met een groep? Pasta e Basta mag u absoluut niet missen tijdens uw bezoek aan Amsterdam!

Ben je met een groep van 10 personen of meer?