020 422 2222
Reserveren
Dutch English

Contact

Restaurant

Wij zijn 7 dagen in de week geopend en bij Pasta e Basta is er 7 dagen in de week live muziek, verzorgd door onze professionele zangers en zangeressen.

Zondag t/m donderdag – geopend vanaf 18.00u
Vrijdag en zaterdag – 17.00u tot 19.30u of 19.30u tot 22.00u

Parkeren

U kunt bij ons om de hoek parkeren op Keizersgracht 485. Hier kunt u voor een gereduceerd tarief parkeren; 15 euro voor 3 uur. Deze garage staat niet onder ons beheer. Als u echter aangeeft dat u bij Pasta e Basta gaat eten, zorgt het team van de parkeergarage dat alles in orde komt.

Informatie Corona Maatregelen

We volgen altijd de adviezen van het RIVM en de regels van de overheid op. Tevens werken wij volgens de op dat moment geldende regels, richtlijnen en (voorzorgs)maatregelen.
Kan je reservering niet plaatsvinden in verband met Corona klachten, neem dan contact met ons op. Reeds gekochte tickets blijven altijd geldig voor de nieuwe data en/of nieuwe tijden. De aangekochte tickets/reserveringen zijn niet inwisselbaar voor geld.

Heb je vragen?

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

Contact

Pasta e Basta
Nieuwe Spiegelstraat 8
1017 DE Amsterdam

Wij zijn ten alle tijden per e-mail bereikbaar. Wij zullen uw e-mail zo snel mogelijk beantwoorden. U kunt op dit moment het beste via de e-mail of via onze website reserveren. Mocht u vragen hebben of toch liever een van onze medewerkers spreken, kunt u altijd even bellen.

Reserveringskantoor:

Geopend op maandag t/m vrijdag van 09.30u tot 17.30u en op zaterdag van 12.00u tot 17.30u.

(Na 17.30u belt u direct met ons restaurant)

Locatie