020 422 2222
Reserveren
Dutch English

Pasta Live

Pasta Live is onderdeel van het welbekende restaurant Pasta e Basta gevestigd op de Nieuwe Spiegelstraat te Amsterdam

Zet geluid aan
Diner

Een unieke avond bij Pasta e Basta

Pasta e Basta staat al 22 jaar bekend om het bijzondere zangtalent, de gezellige sfeer en gastvrijheid. Iedereen van het bedienend personeel is professioneel zanger of zangeres.


In Pasta e Basta wordt tijdens het diner het muzikale programma traditioneel opgebouwd. Er wordt geopend met een klassieke aria, wat wordt opgevolgd met ballades. Daarna volgen mid-tempo nummers waar hierna het dak eraf gaat met tophits. Alle artiesten en pianisten hebben een ander repertoire waardoor geen enkele avond hetzelfde is. Gedurende de avond zetten zij keer op keer een schitterende muzikale show voor u neer. Kortom: een avond vol entertainment. Ervaar zelf en reserveer een avond bij Pasta e Basta!

Pasta e basta amsterdam

De Mogelijkheden

Een show tijdens uw diner, evenement of feest

U kunt ons inhuren voor enkele nummers tijdens een receptie, borrel of verjaardag maar u kunt ook kiezen voor een avondvullend programma. Daarbij is het ook mogelijk om een pianist te boeken en kunt u via onze vaste geluidspartner de benodigde materialen inhuren.

Zingende bediening

U kunt ervoor kiezen om uw evenement in stijl te laten bedienen door onze artiesten. Dit zorgt voor een groot verrassingseffect wanneer de artiesten gaan zingen.

Catering

Geef de catering uit handen en laat u verrassen door onze chef kok van Pasta e Basta. Wij zullen heerlijke hapjes of diner verzorgen tijdens uw evenement. Daarbij is het uiteraard ook mogelijk de avond muzikaal te omlijsten met de zingende bediening van Pasta e Basta.